Sunday 13 July 2008

Ammersee 07 - Beni'nin kedileri






1,2,3- Anne kedi. On kere doğum yapmış, köpek katili sakincağız bir anne kedi. şimdi de üç aylık iki yavrusu var.
4,5- Annenin kızı. Tavan arasındaki davulun içinde uyurken.

Ammersee 06 - sahilde ekin






1- Ekin ve pilaj
2- Ekin Bey
3,4- Ekin'in boyadığım tırnakları

Ammersee 05 - sahil





Ammersee 04 - çocuk

Ammersee 03 - kazlar



Ammersee 02 - yağmur



Ammersee 01

Ammersee, Münih ile Augsburg arasında batıya doğru bulunan büyük bir göl. Tam bir sayfiye köyü. İnsan kendini Silivri'de sanıyor ama epey turistik olmuş bir köy. Gölün dibi balçık. Vırç vırç pek eğlenceli oluyor. Yandan çarklı eski bir vapur da turistleri gezdiriyor gölde. Gölün orasında burasında paralı koylar var.

bakınız:
http://www.blogger.com/img/gl.link.gif

Bizim alıştığımız gibi su kenarına oturmuyor bu almanlar, az gerisindeki çimenliğe seriliyorlar. Herşey temiz, herşey kontrollü, sakin, pek sıkıcı anlayacağın. Her yerde ne yapabileceğin ve ne yapamayacağın mutlaka yazıyor, her adımında! Mutlaka ve mutlaka birşey VERBOTEN oluyor. Eğleniyor olmalılar buları düzenlerken ıncık cıncık.
Herneyse.
Sevgili arkadaşım Simon, yarı Augsburg'da yarı Ammersee'de oturuyor. Arkadaşlarıyla çıkardığı Der Greif isimli fotoğraf dergisinin minik bir sergi ile açılışının kutlandığı gün gittik Ammersee'ye. Erkenden gidip denize girdik, sonra da sağnak yağmurlara yakalanarak serginin olduğu kuleye yürüdük hepberaber. Gece de Beni(Benedikt) adındaki arkdaşın pansiyonunda kaldık, ertesi gün bize daha sıcak olduğu için odasını bile açtı. Ev ve pansiyon kedi köpek dolu, pek keyiflendim doğrusu.








1- Talita, aptal süngerimsi tıpalı şarabı açmaya çalışırken, içine plastik kalem sokup kırınca, kırık kaleme taşla vura vura tıpayı içeri sokmaya çalışırkene
2- Ben çantamdan birşeyler çıkarırkene
3- Simon sergiyi hazırlarkene

FH WC'deki suratlar

Böyle bir tuvalete




benim de katkım olsun istedim, kapı koluna bir nokta, aparatın altına da bir tire çekiverdim. Allah kabul etsin.

FH Augsburg







İşte okul işte sağlık.
Bloguma koyacağım okul fotoğrafları için okulu bir süreliğine boşalttım
diyeceğimi sanıyorsanız yanılın. Yanılınıyorsunuz. Okulun her zamanki hali bu. Ne sıkıcı diiiiiii miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.
Evet. Ben alıştım gerçi.