Monday 28 July 2008

das Eichhörnchen - lö sincap çekimi Gökçe almanca sularında boğulurken




Ben burda kalıp da mezun olmaya karar verince önüme bir transkript değerlendirmesi, bir de sıkı bir almanca sınavı çıktı. Alamnca sınavına çalışmaya başladım bile. Nasıl? Sincapla canım sincapla. Kendim kaşındım. Nerden bilirdim alman sincabının canımı çıkaracağını.
Ve fakat bu videodan asıl çıkardığım sonuç 10 kiloluk fazlam oldu. Kompleks mevsimine girdim bir genç kız edasıyla ve bana ne kadar domuzlaşmış olduğumu göstererek ayna olmayan evimin huzurunu bozan bu video yarından tezi yok 'allah bilir ne kadarlık bir rejim'e girme kararını verdirtti bana. Karın kası yapıp porno yıldızı olmayı hayal ettiğim zamanlara ne oldu? Bu almanlaşma bu domuzlaşma neyin üstünü kapatıyor? Beğenilmemenin mi? Sarışın olmamanın mı yoksa!!
Neyse ben tabi en son Ekin'e, Polonyalı, Çekoslovak ya da Macar kızların ne kadar güzel olduklarından, uzaktan bakmakla olmayacağı yakınlarına girrrrmek gerektiğinden falan bahsediyor haldeydim:

"Nedir yani bilmem ne kadardır birlikteyiz diye dünyanın güzelliklerini göremeyecek tadamayacak mıyız? Olur mu canım öyle şey! Kaç kere geliyor insan dünyaya! Polonya Macar evet evet ben de merak ediyorum o kızları acaba keşke belki de herneyse Ekin! bak burdan uzak değil hiçbiri!"

Kendimi çirkin hissettim mi, daha da çirkin hisseder daha da çirkin olurum ben. Makyaj yapmak yerine şapka takabilirim mesela. Gerçi ben şapka takmam ama sen anladın..Sevgilim de benden daha uzaklaşsın, beğenmesin, daha da acı çektirsin diye sıcaktan asabileşmiş karga gibi şakırım mütemadiyen. Başta eğlencelidir ama sonra inatla aynı daireyi aynı yerlerden kestiğim hissedilince acı verici ve dahi can alıcı olabilir. Mazoşist miyim ben şimdi? Ha? Teoman olsa aniden cevap verirdi ve o cevabın ağırlığıyla suyu çıkardı şişko bedenimin; nitekim Macar Polonyalı Çek kızlarını da aklıma sokan bizatihi kendisidir. (Hayırr Teo sennnn benimmm rüyalarımın başş kahhramanı değilsin. Az değişken bir yerin var bilincimin altındaağ o kadar. Bu güzell tabi egocan birşey ama öyle olmasaydı işte o zaman aşık olmuş olabilirdim ve en önemlisi de kilo almamış olabilirdim)

Ne yazık ki hayat ileriye doğru gitmiyor.
pardon
pardon

Ne yazık ki hayat geriye doğru gitmiyor.
perdon
pardon

Ne yazık ki hayat hep aynı hayat.
pardon
pardon

Ne yazık ki hayat hep aynı yoldan geççmiyor.
pardon
pardon

Ne yazık ki hayat tekerlekten ibaret.
evet pardon.

Bızır demek istiyorum bızır. Bızır, kırmızı yeşil böceğin yerde ölmeden önce çırpınırken çıkardığı sesin onomatopeyik karşılığıdır.