Tuesday 25 November 2008

nan

Tam da koyu mavi buruşuk bir kumaşa, sarı iplikle cenin dikiyordum ki...ah ama ben ne yapıyorum burda? şu anda çıkıp koşasım koşasım koşasım var. Karanlıkta görmemek rahatsız etmeseydi, görmeye çalışmak zorunda kalmasaydım çıkardım donsam da. Hakkaten şu anda bana iyi gelebilecek tek şey koşmak. Ay kendimi de yırtmam gerek şu plazmik durgunluğun içinden çıkabilmek için sanki.

-- yahu sana ne sen bırak seni sen işine baksana. Dik ne sikim dikeceksen hadi..

- harikasın gökçe be, ne motivasyon sahiden? ağzındaki, yarısından fazlası kül olarak kalmış sigaran ve pis sakallarınla

-- beyaz faneila

- evet..

-- ..hyır demek istediğim (babam gibi konuşacak olacağım ama) hemen şu gece değiştirebileceğin bir kaderin olmadığına göre, ertele kafandaki darlığı ve işine bak işte!

- ya sikicem gökçe! ne işi?? sorun da bu! ne işi?? hangi iş? iş nedir? benim işim nedir? benim 'olay'ım nedir? neyim ben ne istiyorum ki ben? ne istiyorum n'apıyorum? istediğim şeyi mi yapıyorum? bilinçli miyim bilinçsiz miyim?

-- tıh.

- ne tıh? bilinlinçsiz bile mi değilim?

-- sen arada kaldın gökçe. ama bu böyle gidecek. masal arıyacaksın kendine..hep yaptığın şey. başka insanları ya da suretlarini de alet edeceksin..uyuşturucu model, son kullanma tarihine kadar. olur da erken biterse, zorlanacaksın ama derhal başka bir yere yönelteceksin renkli sıvılarını. yeni bişey mi söylüyorum? hayır!

- hayır! ama ee yani? olmam gereken birşey mi var? benden beklentisi olan birileri var mı? (yani benim umrumda mı böyle bir şey olması?) benim kendimden beklediğim birşey var mı peki?

-- gökçe bu yazı git gide daha da sıkıcı olmaya başlıyor, ben olsam okumam da yazmam da, canım şu an kurabiye ve sütlü kahve istedi pow wow'a gidelim mi?

- dur be! adi! vıcık şey seni! iğrençsin be! bugün gittiğim evde kan revan olana kadar dövülme fantazim senin üzerineymiş herhalde! evet dayak yemek istedim bugün ben. bu ne demek biliyor musun?

-- hm evet biliyorum. tam da sendin dayak yemek isteyen. çekeceğin acıyı hayal bile etmeden. o bile sürpriz olsun istedin. uyuşup tekmeleri duymak istedin falan hatırlıyorum. bunun anlamını ikimiz de biliyoruz..

- evet..

-- hahahah!

- ne?

-- aklıma birşey geldi!

- ne?

-- sen diyorum. herşeyi bırakıp pornocu olsana

-

-- öhhö..

-